(c) Sortland Automasjon Prisliste 2008

Prisliste informasjons-side / annonse 2008

Reiselivsbasen startet som et "Harald Hårfagre prosjekt", et ønske om å samle hele Reiselivs-Norge i en felles database. Sortert og gruppert på en slik måte at en rask og enkelt kan finne den informasjonen en er på jakt etter. Til nå er mer enn 4500 firma og privatpersoner som tilbyr overnatting registrert, og en del av turiskontorene. De fleste oppføringene er lagdt inn av Reiselivsbasen slik at potensielle kunder først skulle se nytten av en slik oppføring, før de bestemte seg for full oppføring.

Ta kontakt for å få ført opp de som mangler, eller få redigert i opplysninger som er feil. Det er også linker til alle landets kommuner og plass for den enkelte kommune å gratis legge ut turistinformasjon. På hver side er det videre link til tilsvarende side for nabokommuner, eller fylke.

se Alexa Dette er en dynamisk måling av brukernes aktivitet på nettet, for status nå, se: Travel and Tourism / Overnatting se også Accommodation klikk også på Traffic Details

Antall brukerne av Reiselivsbasen har hatt en fin økning (klikk på ikon oppe til høyre for å se besøkstall), takket være oppføringer i flere og flere søkemotorer, oppføringer i andre portaler, oppføringer på både offentlige, firma og private sider (ser i den private loggen at Reiselivsbasen også er ført opp på mange interne nett, Intranet). I tillegg har brukere anbefalt Reiselivsbasen videre eks via news og epost. Dette er noe Reiselivsbasen setter stor pris på ! Så får vi håpe at annonsørene premierer brukerne ved å legge ut mer nyttig informasjon, priser og bilder om sitt tilbud i Reiselivsbasen. Du kan også som bruker av Reiselivsbasen fortelle firma du er i kontakt med at du fant firma via Reiselivsbasen.

Reiselivsbasen har ikke drevet noen aggresiv markedsføring, men håper at firma som er oppført ser nytten av å være oppført i Reiselivsbasen, og på eget initiativ tar kontakt for å utvide oppføringen, på denne måten kan prisen fortsatt holdes lav og denne "sponsorinntekten" kan bidra til å viderutvikle produktet Reiselivsbasen.

Vil ditt firma være sponsor for Reiselivsbasen, og samtidig få markedsført eget foretak med full oppføring på flere språk ?

For at det ikke skulle være noe økonomisk argument for ikke å være med, ble prisen for en full oppføring satt svært lav, litt for lav i 2003, slik at vi i år må øke med 100 kr for nye kunder.

Kunder fra 2003, som har vist sin tillit til Reiselivsbasen, blir premiert med samme lave pris i år som i fjor. Reiselivsbasen er og blir et felles prosjekt for Reiselivsbransjen, og om Reiselivsbransjen, hvor alle i bransjen kan være med å delta, den som har vært med lengst, nyter godt av lavere priser for fortsatt full oppføring. (og selvsagt flere kunder enn de som ikke har full oppføring :)

Reiselivsbasen jobber nå med et nytt tillegg hvor attraksjoner og aktiviteter blir vist på tilsvarende måte som overnatting i dag. I første omgang blir det ski- bade- og golf-anlegg i Norge, etterhvert vil også andre aktiviteter bli tatt med. En kan her søke etter aktivitet og deretter velge overnatting i det aktuelle området, eller motsatt.

Reiselivsbasen har også ønske om å utvikle enda flere tillegg, eks vise overnatting langs vegen, og i nærheten av flyplasser og attraksjoner. Dette vil gjøre det enklere både for de som eks skal kjøre langs E6 og vil ha en liste over overnattinger langs E6. Eller tilsvarende de som ønsker overnatting i nærheten av en flyplass, eller attraksjon.

Om du eller ditt firma har noe å tilby når det gjelder overnatting eller aktiviteter er du velkommen til å presentere det i Reiselivsbasen, jo tidligere du kommer med dess lavere pris, og dermed mer for pengene.

Hvorfor ikke prøve en annonse i Reiselivsbasen ?

Reiselivsbasen er i bruk hele året, vår og sommer er det gjerne turister som er de flittigste brukerne. Ellers i året er det gjerne firma som har jobb eller kurs utenfor sitt vanlige distrikt som leter etter overnatting for sine ansatte, eller kanskje noen også har startet planlegging av neste års ferie ?

Fullt bellegg ?

En annonse i Reiselivsbasen kan kanskje medføre fullt bellegg i perioder som tidligere har dårlig belegg ?

Se besøkstall for Reiselivsbasen (http://noreg.as http://rlb.no og http://reiselivsbasen.no) i kolonnen øverst til høyre.

Hvor skal jeg/vi annonse på internet ?

Prøv med et søk i en eller annen søkemotor etter det som er relevant for ditt foretak eller type aktivitet og se hva som kommer frem, det som står på denne første siden er oftest det som blir valgt.

Om ikke brukeren kjenner til ditt foretak er det oftest generelle søkeord som benyttes, eks overnatting, hotell, camping, badeland, osv. +navn på sted.

Prøv forskellige søkemotorer, Kvasir.no er brukt av mange norske brukere. Google.com finnes i mange språkdrakter og brukes over hele verden. Andre søkemotorer kan være: Yahoo.com, AllTheWeb.com, MSN.com, AOL.com, Ask.com, Gigablast.com, HotBot.com, Excite.com, Euroseek.com, AltaVista.com, Jubii.dk, TDCOnline.dk, eniro.dk, eniro.se, eniro.fi, CompuServe.de, web.de, Fireball.de, virgilio.it, voila.com, Mamma.com, Looksmart.com, Lycos.com, Netscape.com, ixquick.com, WiseNut.com, myway.com, teoma.com, stumbleupon.com snap.com ...

Se i web-loggen for ditt domene og se hvor besøkende kommer fra, er det via søkemotor, portaler, reiselivssider, ... for å få enda flere treff kan det være lurt å utvide oppføringen på dette stedet. Hvor mange nye kunder kom via Reiselivsbasen ?

Om du ikke har web-logg for din hjemmeside finnes det mange som tilbyr tellere som gir slik statistikk.

Full oppføring i Reiselivsbasen

En standard annonse inneholder Norsk og Engelsk tekst, logo og 4 bilder. Annonsen bør normalt være så stor at den fyller en A4 side ved utskrift. Oppføringen vises både under fylke, kommune og kategori. Om firma er medlem av en kjede vises også oppføringen under gjeldene kjede. Ta gjerne med prisliste for dine tjenester, da dette er et ønske fra brukere av Reiselivsbasen.

Annonsen er slik utformet at den egner seg for utskrift på papir (ingen klipping av høyrekant, ingen bannerannonser), og kan dermed erstatte kostbar utsending av prospekt pr post. Det er også enkelt å sende link til kunder på epost da denne ikke endrer seg, og den er kort, eks: http://rlb.no/telt/info/1109

Andre språk enn Norsk/Engelsk

I Reiselivsbasen har en mulighet til å presentere firma på andre språk enn Norsk og Engelsk. Brukergrensesnittet er fortsatt på Norsk eller Engelsk, men en får ekstra flagg nederst om tekst finnes på flere språk, se eks på Tysk presentasjon (med Engelsk brukergrensesnitt): http://rlb.no/de/info/1528 og Nederlansk http://rlb.no/nl/info/4013 her er flere eksempler på: Tysk og Nederlansk (det er ingen ekstra kostnad med oppføringer på flere språk).

Oppføring i søkemotorer

Reiselivsbasen er optimalisert for indeksering (oppføring) i søkemotorer og rask nedlasting. Så langt som vi kjenner til er Reiselivsbasen indeksert av alle søkemotorer over hele verden. Derfor vil et tilbud annonsert i Reiselivsbasen være tilgjengelig over hele verden, ikke bare direkte gjennom Reiselivsbasen, men også indirekte igjennom søkemotorer. NB: det tar ofte opp til 2 mnd før et nytt tilbud vært indeksert av alle søkemotorer.

Spam

Epost-adresser i Reiselivsbasen er forsøkt beskyttet mot såkalt "mail-harvest" ved at den er kryptert og vises kun i web-leser som har javascript aktivert. Så langt som vi kjenner til har ikke slike "harvest" program denne muligheten, og epost-adressen vises kun til kunder (som har JavaScript aktivert), og havner ikke i databasen til de som driver med utsending av spam.

Informasjon lagret i Reiselivsbasen er ikke til salgs for tredjepart, og skal kun anvendes av potensielle kunder til gratis oppslag i Reiselivsbasen !

Nye utvidelser

Fordi all informasjon i Reiselivsbasen er lagret i database, kan vi enkelt endre utseende og tilpasse informasjonen til nye anvendelser, eks ser vi nå på muligheten for å publisere hele eller deler av databasen på mobiltelefon, eks via grensesnittet WAP.

Gratis oppføring

Det er også mulighet for gratis oppføring i Reiselivsbasen, denne inneholder kun postadresse og telefonnummer, og blir bare vist under "Alle typer overnatting" for gjeldende kommune.

Reiselivsbasen støtter ideelle organisasjoner med gratis full oppføring av deres tilbud.

Reiselivsinformasjon for kommune er gratis og Reiselivsbasen oppfordrer alle til å komme med sitt bidrag for å presentere sin kommune, se eks: Arendal Kommune eller Kvænangen Kommune

Bestilling av full oppføring

Ved bestilling av annonse på epost, legg ved:
  • Tekst på Norsk, Engelsk og ev andre språk (Tysk, Fransk, Spansk, Nederlandsk, ...) i epost eller som et Word (.rtf) dokument
  • Husk også bilde-tekster på samme språk som teksten forøvrig
  • 4 bilder i .jpg format, 50-250 kB store, eller ca 800 x 600 piksler
  • Logo i .gif transparent format, 200 x 60 piksler

Ved mottak av annonsemateriell reduserer vi format på bilder til eks en bredde på ca 200 - 250 piksler (orginalbilde vises når en trykker på miniatyrbilde) og legger bilder og tekst inn i databasen.

Send din bestilling til:
  Kunde2008@Reiselivsbasen.no

Reiselivsbasen er utviklet av, og driftes av eier, programmering og internettselskapet:
 Sortland Automasjon - Arnulf Sortland - NO 970 975 071 MVA
 Ramsåsen 2
 5420 RUBBESTADNESET

Besøkstall Reiselivsbasen

se logg, og kategori Reise

Priser 2008 full oppføring
Beskrivelse Pris
Annonse nye kunder500,-
Etableringsavgift 300,-
  
Ideell organisasjon 0,-
Kommune info 0,-
  
Ekstra bilde 50,-
Endring av tekst/ bilde 0,-

Ved bestilling av 2 eller flere oppføringer til samme faktura-adresse gir vi 10% rabatt


alle priser eks mva
(c) Sortland Automasjon [<< tilbake] [Overnatting i Norge]
© Reiselivsbasen ™ - Rlb.no

These pages uses Cascading Style Sheets (CSS) for text formating,
it seems like your browser does not support CSS. Please upgrade !