Reiselivsbasen Nordland / Fauske (1841)

Lundhøgda Camping & Café

Lundhøgda Camping & Café

Lundhøgda Camping & Café
Hytter på Lundhøgda

Hytter på Lundhøgda
En av hyttene

En av hyttene
Flaggborg

Flaggborg
Vi har helårsåpent på Lundhøgda Camping & Cafe AS. Her satser vi på god service og at du skal føle deg hjemme hos oss. Er du ute og reiser på veien kan vi tilby deg rimelig mat, ei varm å god hytte og slappe av i å sove en god natts søvn. Vi har gode tilbud til firma som trenger overnatting.

Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over Saltenfjorden og Fauske. Det er et rolig barnevennlig sted med lite trafikk forbi. Her har du all mulighet til og kobble av og få den gode feriefølelsen.

Vi serverer frokost, middag, kvelds og andre retter som f.eks. pizza, hamburger og smørbrød i en koselig liten kafe der du kan sitte ned og slappe av. Vi har også sjenkebevilling på øl, vin og brennevin.

Det er en utsiktsbalkong i andre etasje der du kan sette deg ned med en kopp kaffe og beundre Fauske, Saltenfjorden og den nydelige naturen rundt oss. Du finner turterreng rundt campingplassen der du kan gå i skog og mark, og det er bare 350 meter ned til sjøen hvis du vil trekke inn den friske sjøluften. Det er meget bra tilrettelagt badestrand med svaberg som du kan ligge på og sole deg, eller ta en forfriskende dukkert. Her er benker og grillplasser helt nede ved havet.

Det er mye å oppleve i området rundt Fauske med mye historie, mange museer og et rikt kulturliv. Saltstraumen ligger ca 50 km. fra Lundhøgda Camping & Cafe. Gruvebyen Sulitjelma (Sulis) ligger ca 35 km. fra oss. Der er det besøksgruve med guide, og grotter man kan utforske. Det er et vakkert fjellandskap med mange fiskevann og turløyper. Fauske er jo også kjent som "marmorbyen". Den røde Fauskemarmoren er også kåret til Norges nasjonalstein. Marmorbruddet ligger rett utenfor Fauske sentrum. Lundhøgda Camping & Cafe ligger rett over en del av marmorforekomsten.

Vi tilbyr også fastplass for campingvogner for de som måtte ønske å besøke oss over lenger tid.

[ vis flere bilder ]

Etablissement:
Hytte Camping Hytte, Camping, Caravan camping, Bobil parkering, Selskapslokale, Kafé, åpent hele året.
Postadresse:
Lundhøgda Camping & Café
Ann Helen & Kai Inge Sletvold
Lund
8200 FAUSKE
Besøksadresse:
Erikstadveien, Fauske
3 km sørvest for Fauske
Google Maps
finn mer
GPS:
see also: Google Maps
Telefon og Internett:

Time Current time in Norway
Internet www.lundhogdacamping.no/
ePost
Medlem av :
NAF Camp
ACSI Camping
Rabattkort som kan brukes :
NAF medlem
Betaling :
Kontant Visa Master Card American Express BankAxept

S-A GE print no en de nl [<< tilbake] [Overnatting Fauske] [Aktiviteter & Attraksjoner Fauske]
© S-A.no - Reiselivsbasen

These pages uses Cascading Style Sheets (CSS) for text formating,
it seems like your browser does not support CSS. Please upgrade !