Reiselivsbasen Oppland / Nord-Fron (0516)

Porten til Gudbrandsdalens Opplevelser - Jotunheimen og Rondane

logo
Veranda og stor hage mellom Amundsen Hotel og elva Lågen

Veranda og stor hage mellom Amundsen Hotel og elva Lågen
Bord i restaurant dekket til brullupsfest

Bord i restaurant dekket til brullupsfest
Stor salong med åpen peis

Stor salong med åpen peis

Gjestgiveriet har mer enn 100 års lang historie, nå skal de gode tradisjonene videreføres av familien Kroon fra Nederland. Tidligere var Amundsen Gjestgiveri fast stoppested for kong Olav med følge når de skulle på påskeferie i Sikkilsdalen.

Amundsen Gjestgiveri ligger like ved Vinstra sentrum og nær E6, hovedfartsåren mellom nord og sør (Oslo, Trondheim, Bodø, Narvik, Nordkapp, Kirkenes). Hotellet ligger en 4 minutters spasertur fra togstasjonen, og ligger således ideelt til ikke bare for folk som passerer i bil, men også for de som kommer med tog. Det tar ca. 2 timer og 45 minutter fra Oslo Lufthavn Gardemoen.

Siden vi ligger i et område tilrettelagt for vinteraktiviteter, er det mange muligheter i nærheten til å gå på langrennski eller stå slalom. Vinstra ligger i Peer Gynts Rike og herifra er det relativt kort vei til nasjonalparkene Rondane, Dovrefjell og Jotunheimen.

Om sommeren er disse områdene veldig attraktive for fjellturer, rafting, kanopadling og ørretfiske. Vinstra har innenlandsklima, og selv om det ligger langt nord, er sommeren forholdsvis tørr og varm. Nasjonalparken Rondane er meget populær om høsten på grunn av de flotte høstfargene og snøen som kanskje allerede dekker toppene.

Restauranten har plass til 60 gjester. Hotellgjester og besøkende er hjertelig velkomne. Reservasjon er ønskelig, men ikke påkrevet. Fra restauranten kan du skue utover Lågen og hagen. Restauranten har rolige og historiske omgivelser, og er dekorert på en tradisjonell måte med nye og friske innslag. På noen vegger vil du kunne se maleriene av blant andre de nederlandske kunstnerene Ger Daniels (fra Heemstede, Nord Holland) og Minny Wigger (fra Bornerbroek, Overijssel).

I restauranten serverer vi dagens middag til hotellgjestene. Dagens meny er to- eller treretters. Middagen begynner kl. 19.00. Det er mulig å tilpasse menyen dersom du har spesielle ønsker.

Amundsen Gjestgiveri er med sin uformelle og hjemmekoselige atmosfære, et godt valg for enhver vellykket begivenhet. Det store lokalet er passende for bryllupsmottagelser, bursdagsselskaper, familiesammenkomster, dåp eller enhver annen feiring. Her kan du også komme hvis du trenger plass til forretningsmøter eller seminarer. Vi kan tilby mindre lokaler der dere kan samles.

Amundsen Gjestgiveri er det perfekte valg for enhver anledning!

Nyhet:
Sykkelutleie: Vi har nye MTB herresykler og damessykler.
Internett: Delt høyhastighets trådløst nettverk.
Veivalg: Rv255 Bjørnsonvegen

Etablissement:
Hotell, Restaurant, åpent hele året.
Postadresse:
Hollandsk Gjestehus
Berny & Maarten Kroon
Nordre Byre 3
2640 VINSTRA
Besøksadresse:
E6 Nordre Byre 3, Vinstra
nord i Gudbrandsdalen
233 km fra OSL Gardermoen
< 3 t med tog fra Oslo S

Rv255 Bjørnsonvegen

Google Maps
finn mer
GPS:
see also: Google Maps
Telefon og Internett:

Time Current time in Norway
Internet www.hollandskgjestehu...
ePost
WiFi Wi-Fi, eget lokalnett (WAN)
Medlem av :
Norsk Bygdeturisme
Norsk Gardsmat
Betaling :
Kontant Visa Master Card American Express BankAxept

S-A GE print no en de nl [<< tilbake] [Overnatting Nord-Fron] [Aktiviteter & Attraksjoner Nord-Fron]
© S-A.no - Reiselivsbasen

These pages uses Cascading Style Sheets (CSS) for text formating,
it seems like your browser does not support CSS. Please upgrade !