Reiselivsbasen Rogaland / Hjelmeland (1133)

Knutsvik Fjordferie

Feriebolig

Knutsvik

Knutsvik
Garden Knutsvik ligger idyllisk til på Jøsneset ved Ombofjorden i Hjelmeland kommune, og tilhørte på slutten av 1700-talet sorenskrivar og kanselliråd i Ryfylke - Georg Daniel Barth.

Han var også ein pioner innan fruktdyrking, og fruktdyrking er framleis hovudnæring på Knutsvik med dyrking av eple, pærer og plommer. Om du besøker oss på våren kan du få oppleve fruktblomstringen, og kommer du om høsten kan dere og få ein smak og hente med dere litt av frukta.

Feriehusa

Feriehusa
Feriehusa er nye og særs velutstyrte, med stue, kjøkken, 4 soverom, 3 bad, 3 toalett, badstu og bod. Med køyesenger i dei to enkle soveromma, er det sengeplass til 8 personar.

I stuen er det peis, stereo, TV, parabol. På kjøkkenet vil du også finne det du treng: kjøleskap, fryseboks, komfyr, microovn, kaffetrakter, liten mixer, oppvaskmaskin. Og i boden er det både vaskemaskin og tørketrommel.

I det største badet er det både dusjkabinett, badstu og boblebad. Sovrom i første etg. har eget bad med dusjkabinett og WC.

Planløsning

Planløsning
På den sør-vest vende terassen er det både grill og hagemøbler og du kan du nyte solen hele dagen, om kvelden kan du grille og nyte solnedgangen.

Fra stue, soverom og terasse i første etg. er det er flott utsikt over Ombo- og Jelsafjorden. Like nedenfor feriehusa er det flott sandstrand og brygge for bading, fiske eller bare rekreasjon. Området har gode fiskemuligheter, og vi kan tilby båtutleige.

Det er 6 min kjøring til næraste butikk, og 10 min til næraste kafè. Om du vil på shopping, kan du parkera bilen på Nesvik og ta ferja over til Hjelmeland og forretningssenteret Sandetorjå like ved ferjeleiet på andre sida.

Om du besøker oss om vinteren ligg skiområdet Gullingen med lysløype og skitrekk, bare 45 min kjøring unna.

Kjæledyr er ikke tillatt innendørs. Barneseng/ barnestol på forespørsel. Sengtøy og håndkle kan leies. Utvask kan bestilles.

Etablissement:
Feriebolig, Hytte, åpent hele året. Leietid: Én uke.
Postadresse:
Knutsvik Fjordferie
Bjørg & Odd Foss
Knutsvik 1
4146 SKIFTUN
Besøksadresse:
Søndre Knutsvik, Jøsneset

ved Ombofjorden, 4 km nord-vest for fergeleiet Nesvik (Hjelmeland-Nesvik-Ombo) og Rv13 Ryfylkevegen/ Fjordvegen.

Frå Stavanger tek du ferja til Tau (40 min). Kjør Rv-13 til Hjelmeland (46 km), og ta ny ferje til Nesvik (10 min). Sving til venstre rett etter avkjøring frå ferja, og du finn Knutsvik etter fire kilometer.

Frå Sand kjører du Rv-13 mot Nesvik ferjeleie (43 km), og svingar av til høgre rett før ferjeleiet.

Google Maps
finn mer
GPS:
see also: Google Maps
Telefon og Internett:

Time Current time in Norway
Internet www.knutsvikfjordferi...
ePost

Pris pr uke 2005 - Kr (NOK)
Periode Pris
1 jan - 28 mai 5000,-
28 mai - 25 juni 5000,-
25 juni - 6 aug 7000,-
6 aug - 20 aug 6000,-
20 aug - 20 des 5000,-
S-A GE print no en de nl [<< tilbake] [Overnatting Hjelmeland] [Aktiviteter & Attraksjoner Hjelmeland]
© S-A.no - Reiselivsbasen

These pages uses Cascading Style Sheets (CSS) for text formating,
it seems like your browser does not support CSS. Please upgrade !